DESTEKLERİ İÇİN BAŞKAN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Yavuz Selim İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, 81 il ve birçok ilçede uygulanan yurtdışında Azerbaycan, Arnavutluk ve Romanya’da da yürütülen etwing projesi olan ‘Durakta Matematik’ projesine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Yavuz Selim İlkokulu 3D sınıfı öğrencileri ve öğretmen Seher Kahraman, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, projeye afiş basımı, billboardlarda ve otobüs duraklarında destek olduklarından dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ederek, Belediye olarak eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Önceki SUNGURLU, MECİTÖZÜ’NE PATLADI : 9-0